fb

Zakelijk

Designtegels.nl richt zich al jaren op zakelijke klanten voor de verwezenlijking van projecten met onze producten.

Horecagelegenheden, hotels, kantoren en winkels worden regelmatig voorzien van onze cementtegels, Marokkaanse wandtegels, Spaanse wandtegels of marmer mozaïek.

Onze producten zijn bijvoorbeeld te vinden in IKEA, Scotch & Soda, Van der Valk hotels, Booking.com, supermarkten, woningbouwverenigingen en in zeer veel restaurants wereldwijd.

cementtegels voor in horeca

Wij bieden gunstige voorwaarden, snelle levertijden en de mogelijkheid om eigen ontwerpen te verwezenlijken. Dit laatste maakt ons uniek. Het aanbrengen van eigen designs op tegels kan een project net dat extra karakter geven of ervoor zorgen dat uw project uitblinkt boven die van anderen.

Ons gespecialiseerde team van ontwerpers, grafische vormgevers en fotografen kan u van A tot Z begeleiden met het maken van vloerplannen, kleuradvies en tips voor het plaatsen en behandelen van onze tegelproducten.
Ook werken wij nauw samen met architecten, interieur- en winkelontwerpers.

Samples worden in de regel binnen 24 uur verstuurd en het maken van custom tegels geschiedt normaliter binnen 2 weken.

foto magazijn

Onze prijzen voor grotere volumes zijn gunstig, ook als het om maatwerk gaat!
Bij onze mooie handgemaakte tegels, hebben we te maken met productie- en levertijden. Desgewenst kan uw bestelling via een separaat transportkanaal worden verstuurd, zodat u tijdig over uw producten beschikt. 

sample box

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ons zakelijke team is bereikbaar via onderstaande collega’s:

Foto Anne Margot

Anne Margot Kuijters
Regio: Utrecht en Amsterdam
mail: annemargot@designtegels.nl

nynke


Nynke Walda
Groot zakelijk & dealers
mail: nynke@azule.nl

U bent van harte welkom in onze showroom in Breda of Utrecht. Voor zakelijke projecten gelieve vooraf even een afspraak te maken.

Het zakelijke toepassingsgebied van onze tegels is zeer divers.
Cementtegels worden veel toegepast in entrees, toiletten, als restaurantvloer, als wandtegels of lambrisering, kantoorvloeren, winkelvloeren, inkomhallen, als badkamervloer enz.

Onze handgemaakte Marokkaanse wandtegels, ofwel Zelliges, worden voornamelijk op wanden toegepast zoals: toiletwanden, keukenwanden, winkelwanden, in hammams, als badkamerwand of lambrisering, in nisjes, als bekleding van pilaren enz.
Bejmat tegels zijn ook Marokkaanse tegels. Deze soort is echter wel geschikt voor vloeren aangezien ze veel dikker zijn en minder scherp aan de randen. Bejmat tegels worden veel toegepast in restaurants op vloeren en aan de wand, maar ook in (lounge-)clubs vanwege hun Mediterrane karakter.

marokkaanse zellige tegels

Onze veel toegepaste Spaanse wandtegels (Metro tegels en Azulejos) zijn bijzonder geschikt voor toiletwanden, lambriseringen, bekleding van wanden in grote ruimtes, badkamers en andere vochtige ruimtes zoals badhuizen en sauna’s. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende kleuren, vormen en maten. En zelfs als u een eigen vorm, afmeting of kleur wenst is dit meestal prima te realiseren.

spaanse tegels

Marmer mozaïek wordt voornamelijk toegepast op vloeren in grotere ruimtes zoals restaurants en winkels. Maar ook in badkamers, inkomhallen (entrees) en toiletgroepen. Marmer gaat leven naar mate er over gelopen wordt en geeft een vintage karakter. Ons vaste assortiment mozaïek is niet groot maar wel zeer kenmerkend. Bekende winkelketens in de mode industrie plaatsten tal van vloeren  met marmer mozaïek in de door ons ontwikkelde patronen.
Ook bij marmer mozaïek heeft u de mogelijkheid tot maatwerk. Uw logo of bedrijfsnaam in marmer op uw vloer, eigen vormen en kleuren, er is heel veel mogelijk!

Naast onze tegels hebben wij een eigen verflijn aan die gebaseerd is op de kleuren in onze tegels. Deze matte schrobvaste latex muurverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten.

schrobvaste verf

Heeft u speciale wensen voor een eigen tegel? Zoekt u een oude tegel die niet meer verkrijgbaar is of wenst u een compleet eigen tegel te produceren voor uw project? Deze uitdaging graag wij graag aan en is een onderdeel van onze diensten.