fb

Let op: Maatregelen coronavirus

UPDATE 21/04/2021 Vanaf 28 april zijn onze showrooms weer open zonder afspraak! Let op: Mondkapje en 1,5 meter is verplicht. Is het te druk in onze showrooms dan vragen wij vriendelijk even buiten te wachten.

UPDATE 01/03/2021 We mogen weer open op afspraak! Plan je eigen afspraak in.
Het is alleen mogelijk om alleen te komen aangezien er mogen max. 2 klanten per half uur naar binnen mogen. Zo kunnen we iedereen helpen.

Ook afhalen van tegels is nog steeds alleen op afspraak. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice.

UPDATE: 15/12/2020 Vanwege het Coronavirus zijn onze showrooms sowieso tot 19 januari gesloten. Wel zijn wij online drukker dan ooit en zorgen wij dat bestelling zo snel mogelijk de deur uit gaat. Ook ophalen in onze magazijnen in Breda en Utrecht is mogelijk op afspraak (alleen als reeds betaald).

Nieuw: De mogelijkheid om een FACETIME VISIT in te plannen voor een rondleiding door één van onze showrooms.

Bij Designtegels kan online samples bestellen zodat je de tegel thuis kunt zien voordat je een grote bestelling plaatst. Kosten van de sample krijg je terug bij je volgende bestelling. Offertes die geplaatst worden via de website maken wij voor je op maat met lijm en voeg zodat je thuis direct aan de slag kunt!

Voor vragen over tegels of onze voorwaarden kan je contact opnemen met onze klantenservice. Deze is geopend op werkdagen van 10u tot 17u.

 

coronatekst nieuw

 

- Indien je verkouden bent, een loopneus heeft, hoest of niest dan verzoeken wij om je bestelling via de telefoon of web te doen.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van onze showroom. Bij de ingang van onze winkels vind je ontsmettingsgel.
- In de showrooms bewaren we gepaste ruimte tussen het personeel en bezoekers, de showroommedewerker zal, als nodig, achter de balie blijven.
- Betaal liefst met Pin of vooraf via de bank
- Kom je een bestelling ophalen? Zorg dan dat de betaling van te voren is voldaan via bank.
- Bij het uitleveren van goederen zullen onze medewerkers uw bestelling klaarzetten bij de roldeur. Je bent vervolgens zelf verantwoordelijk om de bestelling in je auto of bus te zetten. Waar mogelijk en waar we een gepaste ruimte kunnen aanhouden kunnen we daarmee helpen.

Aangepaste openingstijden
Wij zijn alleen open op afspraak. Plan je afspraak zelf in.

Vertragingen van levering
Omdat onze tegels uit heel de wereld komen en op verschillende manieren worden getransporteerd kan het zijn dat er door corona vertraging ontstaat. Dit kan door verschillende reden gebeuren en hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij geven daarom een indicatie van de levertijd maar kunnen dit nooit garanderen. Uiteraard brengen wij je hiervan tijdelijk op de hoogte.
Onze samples worden dagelijks met DHL verstuurd.

Wij hopen op je begrip en medewerking in deze lastige tijden!

Team Designtegels.nl