fb

Bezorgen van bestellingen

Wij bezorgen door geheel Nederland en daarbuiten! Hiervoor werken we samen met verschillende transporteurs in binnen en buitenland.

De bestelling kan binnen Nederland tot aan de deur worden geleverd. De transporteur helpt je niet mee om de tegels naar binnen te tillen, houd hier dus rekening mee. Het is vaak wel mogelijk om de pallet een garage in te laten rijden met de palletwagen van de transporteur. Hiervoor moet de weg / stoep / straat goed begaanbaar zijn voor een palletwagen, zonder niveauverschillen.

De transporteur informeert je via mail, op de ochtend van de afgesproken leverdag, over de tijdstip van levering. Zorgt dat er altijd iemand aanwezig is op de afgesproken leverdag. Indien je niet thuis bent kunnen er extra kosten worden gerekend voor het opnieuw leveren van uw bestelling.

Orders die afgerond zijn dienen binnen een 2 weken opgehaald of bezorgd te worden. Voor orders die langer blijven staan zullen stallingskosten in rekening worden gebracht.

Kosten
De kosten van het transport zijn afhankelijk van het volume en gewicht van uw bestelling.
Een blokpallet met maximaal 28 m2 cementtegels (950 kg) komt uit op ongeveer €75.-
Een kleinere pallet met maximaal 12 m2 cementtegels (400 kg) komt uit op ongeveer €60.-

Wij rekenen ook statiegeld voor de pallets. Grote pallet is €10.- en een kleine pallet is €8.50. Deze kosten krijg je terug zodra de pallet(s) weer wordt ingeleverd in Breda.

Bij de offerte aanvraag vermelden wij altijd automatisch de verzendkosten.
Ook als je in het buitenland woont krijgt je van ons de transportkosten op de offerte vermeld.

Transport zelf regelen?
Indien je liever zelf het transport regelt dan is dat mogelijk. Overleg de gewenste pick-up datum met ons en wij zullen ervoor zorgen dat de bestelling gereed staat. Wij helpen graag met het inladen en beschikken over heftrucks en allerhande transportmateriaal om de bestelling zo goed mogelijk te versturen.

Belangrijk: De bestelling dient geheel te zijn betaald voordat deze ons magazijn mag verlaten. Indien de bestelling op transport gaat met onze transporteur dien je er tijdig zorg voor te dragen dat de betaling is voldaan. Zonder volledige betaling worden orders niet vrijgegeven.

Zelf ophalen?
Het is natuurlijk ook mogelijk je bestelling kosteloos op te halen. Dit kan in ons magazijn in Breda. Overleg met ons wanneer je de tegels op komt halen dan zorgen wij dat de bestelling gereed is. Ook kunnen wij je vertellen hoeveel de bestelling weegt zodat je weet of het in de auto past of dat je met een bus of aanhanger moet komen. 
In ons filiaal in Utrecht hebben wij geen voorraad van onze tegels. Het is dan ook niet mogelijk de tegels hier direct mee te nemen. Wel kunnen we bestelde tegels tot 10m2 naar het filiaal Utrecht laten transporteren zodat je deze daar op kan komen halen. Dit kost eenmalig €10,-.

Bij het zelf ophalen van de tegels kan je het openstaande bedrag voldoen in één van onze filialen. Dit kan via pin of contant.

Samples
Dagelijks versturen wij vele sample bestellingen. Deze worden verstuurd via onze vaste partner DHL.
Samples kunnen op de website worden besteld, de verzendkosten zijn €9.- per pakket (tot 4 sample tegels).

Je kunt ook onderhoudsproducten bestellen zoals impregneermiddel of dweilzeep. Wij zijn afhankelijk van onze logistieke partners dus kunnen de leverdatum nooit met zekerheid garanderen.

Reclamaties dienen binnen 24 uur te worden doorgegeven. Indien u niet content bent met uw bestelling, de bestelling beschadigd is of er producten ontbreken dan vragen wij u vriendelijk doch dringend om binnen 24 uur contact met ons op te nemen!

Op alle producten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
Heeft u vragen over ons retourbeleid? Neem dan contact met ons op.